fin safety saapas minimani

By | 30 tammikuun, 2024

Fin Safety -saapas Minimani on suunniteltu erityisesti ammattikäyttöön sekä vaativaan työskentelyyn kaikenlaisissa olosuhteissa. Tämä turvakenkä tarjoaa käyttäjälle suojaa ja mukavuutta pitkänkin työpäivän aikana.

Minimani-saappaassa on teräksinen naulaanastumissuoja, joka suojaa käyttäjän jalkoja teräviltä esineiltä ja nauloilta. Lisäksi saappaassa on teräsviiste, mikä suojaa varpaita iskuilta ja painavien esineiden päälle putoamisilta. Näiden ominaisuuksien ansiosta Fin Safety -saapas Minimani täyttää sekä EN ISO 20345:2011 että S3 -standardien vaatimukset.

Saappaan pohja on varustettu erityisellä AirTech+ teknologialla, mikä pitää käyttäjän jalat kuivina ja mukavina koko päivän ajan. Pohja on myös liukuestekuvioitu, mikä takaa hyvän pidon liukkaalla alustalla ja lisää käyttöturvallisuutta.

Fin Safety -saapas Minimani on valmistettu kestävästä ja laadukkaasta nahkamateriaalista, mikä tekee siitä pitkäikäisen ja säänkestävän. Saapas on myös varustettu suojaavalla kantakappaleella sekä nilkan tuella, mikä lisää käyttömukavuutta ja vähentää rasitusta jalalle.

Minimani-saappaan käyttömukavuutta lisää myös sen pitkän mallin ansiosta, mikä tukee jalkaa hyvin koko pituudeltaan. Lisäksi saappaassa on varvassuoja, joka antaa tilaa varpaille ja vähentää puristusta.

Fin Safety -saapas Minimani on monipuolinen, turvallinen ja mukava työkenkä vaihteleviin työtehtäviin. Saapas soveltuu erinomaisesti esimerkiksi rakennus-, teollisuus- ja logistiikka-alan ammattilaisille, jotka tarvitsevat luotettavaa suojakenkää työskennellessään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *