Käyttöehdot

Päivitetty viimeksi: 2023/09/22

Tervetuloa mginf käyttöehtosivulle. Lue seuraavat ehdot huolellisesti, sillä ne määrittävät käyttösi sivustollamme, joka tarjoaa tietoa saappaista ja tennareista. Käyttämällä sivustoamme hyväksyt nämä käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. Jos et hyväksy näitä ehtoja, älä käytä tätä sivustoa.

1. Sivuston Käyttö ja Sisältö

  • mginf tarjoaa tietoa saappaista ja tennareista. Sivuston sisältö on tarkoitettu ainoastaan informatiivisiin tarkoituksiin.

  • Kaikki sivustolla esitetyt tiedot, mukaan lukien tekstit, kuvat, videot ja grafiikat, ovat omistajan tai lisenssinantajien omaisuutta ja ovat suojattuja tekijänoikeuslain ja muiden soveltuvien lakien mukaisesti.

2. Käyttäjän Vastuu

  • Käyttäjä sitoutuu käyttämään sivustoa ainoastaan lainmukaisiin tarkoituksiin eikä riko voimassa olevia lakeja tai määräyksiä.

  • Käyttäjä ei saa käyttää sivustoa millään tavalla, joka voi aiheuttaa vahinkoa sivuston maineelle tai toiminnalle.

3. Kolmansien Osapuolten Linkit

  • Sivusto saattaa sisältää linkkejä kolmansien osapuolten verkkosivustoille. Emme ole vastuussa näiden sivustojen sisällöstä tai käytännöistä.

4. Vastuunrajoitus

  • mginf ei ole vastuussa mistään vahingoista tai menetyksistä, jotka aiheutuvat suoraan tai epäsuorasti sivuston käytöstä. Tämä sisältää myös tappiot, jotka johtuvat tietojen menetyksestä tai palvelun keskeytyksistä.

5. Muutokset Käyttöehtoihin

  • mginf voi päivittää tai muuttaa näitä käyttöehtoja ajoittain. Päivitetty versio astuu voimaan heti julkaisun jälkeen tällä sivustolla. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt muutetut ehdot.

6. Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita koskien näitä käyttöehtoja, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen.

Kiitos, että käytät mginf. Toivomme, että löydät sivustomme hyödylliseksi ja informatiiviseksi.