askartele saapas

By | 30 marraskuun, 2023

Askartelu saappaan kanssa voi olla hauskaa ja luovaa ajanvietettä, ja lopputuloksena voit saada upean koristesaappaan tai vaikka säilytyslaatikon. Tässä artikkelissa jaamme sinulle muutaman idean, miten voit askarrella saappaan kanssa.

Yksi helppo tapa askarrella saappaan kanssa on koristella vanha saapas erilaisilla maalauksilla ja koristeilla. Voit esimerkiksi maalata saappaaseen värikkäitä kuvioita tai liimata siihen erilaisia helmiä, paljetteja ja muita koristeita. Voit myös käyttää erilaisia nauhoja ja kangaspaloja koristeluun. Koristeellinen saapas voi toimia näyttävänä sisustuselementtinä esimerkiksi eteisessä tai olohuoneessa.

Toinen idea on tehdä saappaasta säilytyslaatikko esimerkiksi käsityötarvikkeille tai vaatteille. Leikkaa saappaan yläosa pois ja käytä pohjaa laatikkona, joka on helppo maalata tai koristella haluamallasi tavalla. Voit myös kiinnittää saappaaseen esimerkiksi kahvoja tai pyöriä, jotta siitä tulee helpommin siirrettävä.

Jos olet käsityöharrastaja, voit myös askarrella saappaasta esimerkiksi käytännöllisen työkalupakin tai ompelulaatikon. Saappaaseen voit kiinnittää erilaisia taskuja ja pidikkeitä erilaisille työkaluille tai tarvikkeille. Voit myös tehdä saappaaseen ison taskun esimerkiksi lehtisille tai kuvioleikkureille.

Askartelu saappaan kanssa voi olla myös hauska koko perheen projekti. Voit esimerkiksi maalata vanhat saappaat ja koristella ne erilaisten kuvien ja värien avulla. Voitte askarrella saappaasta leikkikaluja, kuten huvittavia hahmoja tai eläimiä.

Näiden ideoiden avulla voit siis käyttää vanhoja saappaita uudella ja luovalla tavalla. Askartelu saappaan kanssa tarjoaa mahdollisuuden ilmaista luovuuttasi ja samalla tehdä ympäristöteko kierrättämällä vanhoja esineitä. Joten kaiva siis vanhat saappaat esiin ja anna mielikuvituksesi lentää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *